NAJ V OGNJU ZGORI VSE, KAR VAS OVIRA NA VAŠI POTI OSEBNE RASTI.

Pridružite se vodenim ritualom na Posestvu SONČNI RAJ na Vodalah, kjer se boste pod vodstvom mojstra hoje po žerjavici BOGDANA MAKA varno sprehodili po žerjavici ... Enkrat, dvakrat ali večkrat ... Odločitev je vaša!

Spoznali boste skrito moč hoje po žerjavici in pomagala vam bo izboljšati vaše življenje, okrepiti zdravje in vašo notranjo moč.

Datume delavnic objavljamo na naši spletni strani in družbenih omrežjih, zato nas spremljajte.

Lahko pa nam tudi pišete na: bogdan@sonce.je

Cena za ENO osebo: 70 eur

Cena za DVE osebi: 120 eur

Cene veljajo od 1. 1. 2023.

V ceno je všteta:

  • priprava na uspešno izvedbo hoje po žerjavici
  • sprostitvena gong kopel
  • sklop poglobljenih vaj zaupanja in prepuščanja
  • timska priprava
  • hojo po žerjavici
  • topel obrok
  • diploma za uspešno prehojeno pot
  • predvsem pa nepozaben dan, ki vam bo spremenil vaše življenje.

Hoja po žerjavici nam pokaže, kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemične procese v možganih, kar vpliva na spremembe po vsem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.

Hoja po žerjavici velja za izjemno dragoceno izkušnjo samo-odkrivanja, bodisi pri zdravljenju težkih bolezni, bodisi pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj.

Človeško telo vsebuje mehanizem, ki mu omogoča hlajenje. Dihanje, potenje in cirkulacija igrajo pri tem pomembno vlogo, povezani so z našimi možgani, na kar pa vplivajo naše misli. Tako je naše telo odličen pokazatelj našega mentalnega stanja. Če je telo napeto, pomeni, da lahko naši miselni procesi ta fizični mehanizem zmotijo oz. prekinejo. Ko pa verjamemo, da lahko žerjavico prehodimo nepoškodovani in brez bolečin oz. opeklin, se to tudi zgodi, saj se tako naravnamo še preden naredimo prvi korak.

Zlasti zaradi vzpostavljanja tovrstne povezave med umom in telesom je hoja po žerjavici priljubljena tudi med športniki in posamezniki na vodilnih položajih.

PRIŽGITE SVOJ NOTRANJI OGENJ

PREMAGAJTE SVOJE STRAHOVE!
Povežite se s svojo notranjo energijo in zaživite polnejše življenje!
Vse to je mogoče, ko se boste povezali s svojimi strahovi, jih definirali in stopili čez njih.