Z velikim veseljem vas vabimo na enkratno doživetje – delavnico hoje po žerjavici in osupljiv ledeni potop, ki bo potekalo stran od mestnega vrveža med griči mariborskega podeželja na čarobnem posestvu SONČNI RAJ. To bo mistično potovanje, ki vas bo popeljalo v srce narave, kjer boste doživeli nepozabno ledeno/ognjeno izkušnjo, ki jo boste za vedno nosili s seboj.

Hoja po žerjavici je kot ples z ognjem, ki prebudi naše notranje moči. Skozi ta izziv stopamo preko meja udobja in premagujemo svoje strahove. V stiku z močjo ognja se naše telo preobrazi, energija prečisti in navdihuje dušo. Občutimo moč preporoda, ki nas napolni s samozavestjo in neustrašnostjo.

In kaj reči o ledenem potopu? Ta izjemna izkušnja nas popelje v globino svojega bitja, utiša Um in umiri telo. Dovolimo si občutiti izpostavljenost hladu in moč ledene vode, kar nas prisili, da se prebudimo, prisotno soočimo z izzivi in presežemo lastne meje. Ledena voda stimulira naš živčni, hormonski in imunski sistem, spodbuja krvni obtok ter prinaša občutek osvežitve in vitalnosti. To je globoko potovanje prebujanja notranje moči in preobrazbe.

Na tej edinstveni delavnici bomo skupaj z vami ustvarili nepozabne trenutke, ki bodo odmevali v vašem življenju. Skupaj bomo premagali svoje strahove, se dvignili nad omejitve in odkrili neomejen potencial, ki se skriva v nas.

Pridružite se nam na tem spektakularnem dogodku v okolici prelepih gričev Maribora, kjer se bodo naše poti prepletle z energijo narave, močjo ognja in svežino ledenega dotika.

DATUM IN LOKACIJA:

Datum: 16. september 2023
Kraj: podeželje Maribora – Posestvo SONČNI RAJ
CENA IN PRIJAVA: 250,00 EUR vsak prijavljeni prejme BREZPLAČNO v dar knjigi POGOVORI Z NARAVO (redna cena knjige 33,00 EUR)

 

Cena: 250€ (vključuje delavnice, sadje in prigrizke, 2x topel vegetarijanski obrok)
Število mest je omejeno. Po zapolnitvi mest prijava ne bo več možna)

Prijave in plačila najkasneje do: 10.9.2023

Če se želite udeležiti LEDENO OGNJENEGA IZZIVA izpolnite spodnjo prijavnico. Po prejetju prijavnice, vas bomo kontaktirali.  Plačilo za udeležbo lahko izvedete na dva načina

 • - pošljemo vam podatke za nakazilo - predračun
 • - s plačilom na trr. ob prijavi. Podatki za plačilo:  Bogdan Mak - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Vodole 3b, 2229 Malečnik, TRR: SI56 6100 0001 4553 160, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA (na mail bogdan@sonce.je pošljete potrdilo o plačilu).

PRIJAVA

PRIJAVA

  Prijavljam se na Ritual hoje po žerjavici.

  Ime in priimek

  E-naslov

  Kontaktni telefon

  Vaše sporočilo ali opomba: