Uspešno ekipo, ki povezuje materialni in duhovni svet lahko sestavlja zgolj energija mladosti, izkušenosti, vztrajnosti, učenosti, predvsem pa človečnosti, ki je v današnjem tempu življenja primanjkuje. Zato se je v našem primeru to mešanje energij zgodilo s točno določenim namenom oz. razlogom. Kot ekipa smo čez žerjavico pripeljali številne posameznike, kot tudi zaposlene v uglednih podjetjih, kot so Avtotehna Ljubljana,  Konica Minolta, Sava Kranj, Repro MS Ljubljana. NAMA Ljubljana, Bosch, Siemens Nazarje, Alpina Žiri, Peugeot Slovenija, BMW Muenchen, pa tudi Barovci  prvega resničnostnega šova na POP TV.
V obdobju delovanja, ki je dolgo več kot 25 let se je na več kot 350 Ritualih hoje po žerjavici zvrstilo več kot 12.000 ljudi, kar je več kot dovolj dober razlog, da nam zaupate in se nam pridružite na Vašem Ritualu hoje po žerjavici.

BOGDAN MAK

mojster hoje po žerjavici

Globoka povezava z naravo, spoštovanje in razumevanje starodavnih izročil o povezavi med umom in telesom so Bogdana pripeljali na pot poglobljenega samospoznavanja. Na svoji poti se je še posebej poglobil v razumevanje strahov, ki ljudi ovirajo na njihovi poti do sreče. S pridobljenim občutkom za sočloveka pa je prišel do spoznanj, kako v ljudeh vzpodbuditi zaupanje in vero v svoje sposobnosti. Kot planinski vodnik se je s posamezniki in skupinami srečal v številnih nezavidljivih situacijah, ki so jih na podlagi izkušenj in iznajdljivosti v ključnih trenutkih zmeraj uspešno premagali. Prav učenje v naravi in prenašanje naravne uravnoteženosti v življenje ga dela posebnega.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja osebnostne rasti se je poglobil v čiščenje in preobrazbo nezaželenih miselno čustvenih vzorcev z elementom ognja. Ritualu hoje po žerjavici zaradi edinstvenega in celostnega dojemanja sveta dodaja svoj pridih drugačnosti.

FRANJO TROJNAR

mojster hoje po žerjavici

Dolgoletni sokreator področja duhovnosti in uspešne podjetnosti. Leta 2009 je prejel nagrado za življenjsko delo na področju duhovnosti. Že več kot dvajset let vodi »vroče« delavnice Hoje po žerjavici. Franjo si je z veliko mere kreativnosti in pomirjujočim pristopom med ljudmi ustvaril izjemno zaupanje, kar je pri takšnem obredu še posebej pomembno. Je avtor knjig: Zaživite strastno, Moč osebne rasti in Vizija uspeha.

Po dolgih letih sodelovanja in spoznavanja se je odločil, da bo svoje bogato znanje prenesel na svojega naslednika, novega mojstra Hoje po žerjavici Bogdana Maka. Sam pa si bo sedaj privoščil bolj umirjene a še vedno ustvarjalne dneve.