Pri ritualu hoje po žerjavici ujamemo trenutek Resnice, ki je onstran našega pojmovanja znanega. Če ste pripravljeni narediti korak naprej in sprejeti strah pred neznanim, občutiti energijo ognja in se ji predati z vsem srcem, potem lahko s polnim zaupanjem zakorakate čez žarečo preprogo in moč ognja vas bo podprla, okrepila ter spodbudila k uspehu tudi pri drugih življenjskih preizkušnjah. 

Predpriprave na hojo po žerjavici

Dan, ki ste ga namenili Ritualu hoje po žerjavici naj bo samo Vaš dan. Ta dan preživite čim bolj umirjeno in povezani sami s seboj. V kolikor je možno naj bo zadnji obrok hrane brez mesa ter zaužit najmanj dve uri pred prihodom na zborno mesto. Ta dan spijte dovolj tekočine, najbolje navadne vode. Na druženje se oblecite čim bolj udobno. Uporabite oblačila, ki so namenjena bolj »za doma«, kot pa nova oblačila. Ker se gibljemo okrog ognja se kdaj zgodi, da kakšna iskrica poleti, to pa lahko povzroči luknjico na tekstilu. Za zvečer si vzemite seboj kakšen toplejši kos oblačila, nekateri si seboj prinesejo tanko deko v katero se zavijejo.

Predvsem Vas prosimo, da se na Ritual hoje po žerjavici predhodno prijavite na mail info@hojapozerjavici.si ali na telefonsko številko 051 472 554, ter prispete na zborno mesto točno oziroma bolje 10  min pred dogovorjeno uro!

Obvezna oprema

S seboj potrebujemo:

  1. Dobro voljo
  2. Pripravljenost se prepuščati in igrati
  3. Podlogo za vadbo – armaflex, ležalko za plažo
  4. Pisalo in beležko
  5. Vodo v steklenici ali plastenki, priporočamo 1,5l
  6. Mini malico – sadje, oreščki
  7. Toplejši kos oblačila za zvečer
  8. Vrečko za smeti
  9. Nahrbtnik v katerega si spakiramo vse stvari

PRIŽGITE SVOJ NOTRANJI OGENJ

PREMAGAJTE SVOJE STRAHOVE!
Povežite se s svojo notranjo energijo in zaživite polnejše življenje!
Vse to je mogoče, ko se boste povezali s svojimi strahovi, jih definirali in stopili čez njih.