Prebudite ogenj v sebi

O dogodku

  • petek | 26. August, 2017
  • 9:00 - 20:00
  • Posestvo SONČNI RAJ, Vodole 2, 2229 Malečnik
  • +386 31 867 254

Tribal&Firewalk_PLAKAT_slo

BODITE DIVJI, BODITE PRVINSKI, BODITE Z NAMI NA EDINSTVENI PRE-IZKUŠNJI

TRIBAL&TRANCE DANCE V KOMBINACIJI Z RITUALOM HOJE PO ŽERJAVICI V ČUDOVITI NARAVI NA POSESTVU SONČNI RAJ.

CELODNEVNI DOGODEK Z MOŽNOSTJO PRENOČITVE NA PROSTEM

PRIHRANITE S PREDČASNIM PLAČILOM!

KAJ VAM CELODNEVNA DELAVNICA TRIBAL TRANCE DANCE IN HOJA PO ŽERJAVICI LAHKO PONUDI?

V samem procesu se bomo poglobili vase, spoznavali ter doživljali primarnega sebe, potovali skozi nam lastne svetove, spoznavali, sprejemali in opuščali omejitve, ki smo jih pripravljeni opustiti. Če se bomo sposobni izkušnji popolnoma predati in prepustiti, lahko transcendiramo v zavesti in dosežemo polje neskončnosti. Okrepile se bodo naše zaznave, kdo smo v resnici! Povrnili si bomo dobro počutje, lahkotnost bivanja, notranjo moč in intuicijo. Spoznali in zavedali se bomo stanja, ko ne vpletamo uma ter se prepustimo intuiciji. Ritual hoje po žerjavici je tako za posameznika kot skupino transformacijski. To pre-izkušnjo zmore prav vsak! Dosežemo stanje notranje moči, okrepimo zaupanje vase in svoje sposobnosti ter zavedanje, da v življenju nismo sami. Na življenjske situacije začnemo gledati z vidika “zmorem”, kar nam prinese več radosti in večje blagostanje. Izkušnje so dragocena in močna popotnica za vsakdanje življenje.

Več informacij o dogodku lahko najdete na: klik

PROGRAM

DOPOLDAN
V TRIBAL&TRANCE DANCE / PRVINSKI PLES nas bo v prvi polovici dneva s prvinskimi glasbenimi ritmi primernimi za sodoben čas v živo popeljal odličen izraelski mojster Tribal&Trance Dance tehnike, priznani tolkalist, iskalec notranje resnice in transformacije zavesti Amir Yaakobi, v spremljavi izjemne tolkalistke afriških ritmov Tine Sovič. V samerm procesu se bomo poglobili vase, spoznavali ter doživljali primarnega sebe, potovali skozi nam lastne svetove, spoznavali, sprejemali in opuščali omejitve, ki smo jih pripravljeni opustiti. Če se bomo sposobni izkušnji popolnoma predati in prepustiti, lahko transcendiramo v zavesti in dosežemo polje neskončnosti. Okrepile se bodo naše zaznave, kdo smo v resnici! Povrnili si bomo dobro počutje, lahkotnost bivanja, notranjo moč in intuicijo. Spoznali in zavedali se bomo stanja, ko ne vpletamo uma ter se prepustimo intuiciji. Izkušnja je dragocena in močna popotnica za vsakdanje življenje.

PROMO VIDEO TRIBAL TANCE dance – klik

POPOLDAN
Prežeti s prvinskimi ritmi in polni lastnih doživetij se bomo v drugem delu nekoliko umirili ob zvokih planetarnih gongov. Petra Špes Mak je znana po čutečem prenosu planetarnega zvoka v zemeljsko realnost. V času prenosa zvoka lahko zaznamo in prepoznamo, da smo veliko več, kot le fizično telo.

Nastopi čas prizemljevanja in povezovanja z energijami matere Zemlje. Priprave na hojo po žerjavici so pomemben del tega čarobnega rituala. Pod vodstvom uveljavljenega mojstra Bogdana Maka potekajo lahkotno, enostavno in zabavno z namenom, da se na vseh telesih pripravimo na končno radostno in obenem globoko pre-izkušnjo.

VEČER
Ritual hoje po žerjavici je tako za posameznika kot skupino transformacijski. To pre-izkušnjo zmore prav vsak! Dosežemo stanje notranje moči, okrepimo zaupanje vase in svoje sposobnosti ter zavedanje, da v življenju nismo sami. Na življenjske situacije začnemo gledati z vidika “zmorem”, kar nam prinese več radosti in večje blagostanje.

PRIDRUŽITE SE NAM V PRAZNOVANJU ŽIVLJENJA!

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo. Pišite ali pokličite na spodnja kontakta:SANDRA LAMUT, sandra.lamut@gmail.com, gsm, viber, whatsApp: +386 31 767 545 (do 22. avgusta dosegljiva na viber in whatsApp)

PETRA ŠPES MAK, s.petra72@gmail.com, gsm: +386 31 867 254