LEDENO OGNJENI IZZIV

O dogodku

  • petek | 16. September, 2023
  • 10:00 - 22:00
  • +386 (0)51 472 554

Dragi sokreatorji jutrišnjega dne,

z velikim veseljem vas vabimo na enkratno doživetje – delavnico HOJE PO ŽERJAVICI in osupljiv LEDENI POTOP, ki ga stran od mestnega vrveža med griči mariborskega podeželja na čarobnem Posestvu SONČNI RAJ pripravljava BOGDAN MAK in EMIL LEDENKO. To bo mistično potovanje v srce narave, kjer boste doživeli nepozabno ledeno-ognjeno izkušnjo, ki jo boste za vedno nosili s seboj.

HOJA PO ŽERJAVICI je kot ples z ognjem, ki prebudi našo notranjo moč. Skozi izziv stopamo čez meje udobja in premagujemo svoje strahove. V stiku z močjo ognja se naše telo preobrazi, energija prečisti in navdihuje dušo. Občutimo moč preporoda, ki nas napolni s samozavestjo in neustrašnostjo.

LEDENI POTOP, izjemna izkušnja, ki nas popelje v globino svojega bitja, utiša um in umiri telo. Dovolimo si občutiti izpostavljenost hladu in ledeni vodi, ki nas prisili, da se prebudimo, soočimo z izzivi in presežemo lastne meje zmogljivosti. Ledena voda stimulira naš živčni, hormonski in imunski sistem, spodbuja krvni obtok ter prinaša občutek osvežitve in vitalnosti. To je globoko potovanje prebujanja notranje moči in preobrazbe.

Na tej edinstveni delavnici bomo skupaj z vami ustvarili nepozabne trenutke, ki bodo odmevali v vašem življenju. Skupaj bomo premagali strahove, se dvignili nad omejitve in odkrili neomejen potencial, ki se skriva v nas.

Pridružite se nama na tem spektakularnem dogodku v okolici prelepih gričev Maribora, kjer se bodo naše poti prepletle z energijo narave, močjo ognja in svežino ledenega dotika.

DATUM IN LOKACIJA:

Datum: 16. september 2023
Kraj: podeželje Maribora – Posestvo SONČNI RAJ

CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE: 220   (do 25. 8. 2023)

REDNA CENA: 250 € (po 25. 8. 2023)

Cena vključuje delavnico, sadje in prigrizke, 2 topla vegetarijanska obroka
Možnost plačila na 2 obroka.
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

PRIJAVE na e-naslov: bogdan@sonce.je
Prijave in plačila najpozneje do: 11. 9. 2023