Poznavanje skrivnosti hoje po žerjavici nam lahko izboljša življenje. Tudi, če tega sami nikoli ne naredimo, nam lahko vedenje o tem kako deluje izboljša zdravje in poveča osebno moč.

Cena za eno osebo: 60 eur

Cena za dve osebi: 100 eur

V ceno je vključeno:
pripravo na uspešno izvedbo hoje po žerjavici
-sprostitveno gong kopel
- sklop poglobljenih vaj zaupanja in prepuščanja
- timsko pripravo
- hojo po žerjavici
- topel obrok
- diplomo za uspešno prehojeno pot
- predvsem pa nepozaben dan, ki bo spremenil vaše življenje.

Hoja po žerjavici nam pokaže kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.

Hoja po žerjavici velja za izjemno dragoceno izkušnjo samo-odkrivanja, bodisi pri zdravljenju težkih bolezni, bodisi pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj.

Človeško telo vsebuje mehanizem, ki mu omogoča hlajenje. Dihanje, potenje in cirkulacija igrajo pri tem pomembno vlogo, povezani so z našimi možgani, na kar pa vplivajo naše misli. Tako je naše telo odličen pokazatelj našega mentalnega stanja. Če je telo napeto, pomeni, da lahko naši miselni procesi ta fizični mehanizem zmotijo oz. prekinejo. Ko pa verjamemo, da lahko žerjavico prehodimo nepoškodovani in brez bolečin oz. opeklin, se to tudi zgodi, saj se tako naravnamo še preden naredimo prvi korak.

Zlasti zaradi vzpostavljanja tovrstne povezave med umom in telesom je hoja po žerjavici priljubljena tudi med športniki in posamezniki na vodilnih položajih.

PRIŽGITE SVOJ NOTRANJI OGENJ

PREMAGAJTE SVOJE STRAHOVE!
Povežite se s svojo notranjo energijo in zaživite polnejše življenje!
Vse to je mogoče, ko se boste povezali s svojimi strahovi, jih definirali in stopili čez njih.